Banner Speelgoed pagina Carrabas

Speelgoed

Deze webpagina is momenteel volop in ontwikkeling. We werken er hard en zorgvuldig aan deze zo snel als mogelijk af te ronden, zodat u dadelijk een duidelijke en volledig werkende website kunt (blijven) bezoeken. In de tussentijd bieden wij onze excuses aan voor enig ongemak dat u wellicht ondervindt door onze werkzaamheden!

Voor de baby en allerkleinsten bieden we van de merken HABA, Lilliputiens, Wheelybug, PlanToys, Rubbabu, Ambi Toys, Galt, Jellycat en Van Dijk Toys zacht speelgoed, rammelaars, bijtspeeltjes, grijpfiguren, speenkettingen, wagenspanners, knuffels en poppen, mooie, houten speelautootjes, de eerste loopauto, knisperboekjes en knuffelboekjes, babykleden, babygyms, speeltrainers en mobieles.

Een ruime keuze aan (lappen)poppen en bijbehorende accessoires zijn er van HABA en Corolle. De poppenkastpoppen zijn van HABA uiteraard ook te combineren met de poppenkasten van Van Dijk Toys.

De poppenhuizen zijn er van Le Toy Van, HABA, Sylvanian Families en PlanToys. Boerderijen, dinogrotten, maneges en bijbehorende bewoners hebben we van Schleich. Ook de Ark van Noah is er in meerdere varianten.

Voor de echte keukenprinsjes en prinsesjes is er een ruim aanbod keukenapparatuur en toebehoren. Er zijn meerdere varianten aan keukens, zoals van Van Dijk Toys, Djeco en Vigatoys. Accessoires zijn er voornamelijk van PlanToys en HABA.

Een uitgebreide lijn aan verkleedkleding hebben we van Souza for Kids, Rose and Romeo en Great Pretenders. Om het geheel af te maken zij er uiteraard accessoires zoals zwaarden en kroontjes. Schmink is er van Giotto en Galt.

Eindeloos bouwen doe je met de knikkerbanen van HABA en Hubelino, de plankjes van Kapla, de magneten van Geomag, de schroefjes van Baufix en Meccano en het kliksysteem van Laser Pegs, LEGO en PlusPlus.

Van auto’s en treinen kan je nooit te veel hebben. Er is dan ook een ruime keuze auto’s van Siku, Bruder, PlanToys, Fagus en WoW-toys. Garages hebben we van Van Dijk Toys, Le Toy Van en BRIO. Hiervan hebben we uiteraard ook het uitgebreide treinenassortiment, te combineren met de treintjes van Thomas de trein.

Om buiten te spelen hebben we een grote verscheidenheid aan speelgoed in ons assortiment. IJshockeysticks, skates en skateboards en accessoires, dart spullen, cricket, jeu de boule sets, mini golf spellen, badmintonsetjes, tennisspellen van o.a. het merk Swingball, houten (familie)speelgoed van het gerenommeerde merk KUBB, zeer mooie, solide steppen van Micro Step, zand- en strand speelgoed van HABA en Hudora, opblaasbanden voor in het water, skippyballen, knikkers groot en klein, stoepkrijt, schommels, vliegers, stelten en zo veel meer!

Speelgoed

Loopauto’s

Speelgoed

Driewielers

Speelgoed

Steppen

Speelgoed

Badspeelgoed

Speelgoed

Buiten Spelen

Jonge Onderzoekers

Speelgoed

Buiten Spelen

Sportieve Spelers

Welkom  |  Wie is Carrabas?  |  Merken  |  Speelgoed

Puzzels & Spellen  |  Creatief & Ontdekken  |  Kinderkamer & Tassen  |  Contact

2017 © Carrabas speelgoed