speelgoed-banner

Speelgoed

Babyspeelgoed, zoals rammelaars, wagenspanners, knuffels, auto´s, knisperboekjes, poppen, babykleden babygyms en mobieles hebben we van de merken HABA, Lilliputiens, Wheelybug, PlanToys, Rubbabu, Ambi Toys, Galt, Jellycat en Van Dijk Toys.

De poppenhuizen zijn er van Le Toy Van, HABA, Sylvanian Families en PlanToys. Boerderijen, dinogrotten, maneges en bijbehorende bewoners hebben we van Schleich. Ook de Ark van Noah is er in meerdere varianten.

Een ruime keuze aan (lappen)poppen en bijbehorende accessoires zijn er van HABA en Corolle. De poppenkastpoppen zijn van HABA uiteraard ook te combineren met de poppenkasten van Van Dijk Toys.

VOOR DE BABY

SPEELSETS: BOERDERIJEN – DIEREN

POPPENHUIZEN

POPPEN

KEUKEN WINKEL POPPENKAST
VERKLEDEN EN SCHMINKEN

BOUWEN

AUTO’S BOUWVOERTUIGEN EN GARAGES

TREINEN

LOOPAUTO’S

LOOPFIETSEN

DRIEWIELLERS

STEPPEN

microscoop haba

BUITEN SPELEN

Jonge onderzoekers

BUITEN SPELEN

Sportieve speler

NAAR WEBWINKEL

Voor de echte keukenprinsjes en prinsesjes is er een ruim aanbod keukenapparatuur en toebehoren. Er zijn meerdere varianten aan keukens, zoals van Van Dijk Toys, Djeco en Vigatoys. Accessoires zijn er voornamelijk van PlanToys en HABA.

Een uitgebreide lijn aan verkleedkleding hebben we van Souza for Kids, Rose and Romeo en Great Pretenders. Om het geheel af te maken zij er uiteraard accessoires zoals zwaarden en kroontjes. Schmink is er van Giotto en Galt.

Eindeloos bouwen doe je met de knikkerbanen van HABA en Hubelino, de plankjes van Kapla, de magneten van Geomag, de schroefjes van Baufix en Meccano en het kliksysteem van Laser Pegs, LEGO en PlusPlus.

Van auto’s en treinen kan je nooit te veel hebben. Er is dan ook een ruime keuze auto’s van Siku, Bruder, PlanToys, Fagus en WoW-toys. Garages hebben we van Van Dijk Toys, Le Toy Van en BRIO. Hiervan hebben we uiteraard ook het uitgebreide treinenassortiment, te combineren met de treintjes van Thomas de trein.

Om buiten te spelen hebben we verschillende soorten speelgoed. Van schepjes tot ballen skateboards en badmintonsetjes. De merken die we hebben zijn: Hudora, Swingball en KUBB.

Welkom  |  Wie is Carrabas?  |  Merken  |  Speelgoed

Puzzels & Spellen  |  Creatief & Ontdekken  |  Kinderkamer & Tassen  |  Contact

2017 © Carrabas speelgoed