speelgoed-banner

SPEELGOED

VOOR DE BABY

BOERDERIJEN – DIEREN

POPPENHUIZEN

POPPEN

KEUKEN WINKEL POPPENKAST
VERKLEDEN EN SCHMINKEN

BOUWEN

AUTO’S BOUWVOERTUIGEN EN GARAGES

TREINEN

LOOPAUTO’S

LOOPFIETSEN

DRIEWIELLERS

STEPPEN

BUITEN SPELLEN

Jonge onderzoekers

BUITEN SPELLEN

Sportieve speler

NAAR WEBWINKEL

Kinderservies
Leuke aparte kinderserviezen, broodtrommeltjes en flesjes hebben we van HABA.
Voor de baby: Er is een ruim assortiment babyspeelgoed, zoals rammelaars, wagenspanners, knuffels, auto´s, knisperboekjes, poppen, babykleden babygyms en mobieles van de merken Haba, Lilliputiens, Wheelybug, Plantoys, Rubbabu, Ambi Toys, Galt, Jellycat en Van Dijk Toys.

Dieren
Aansprekend voor ieder kind is de wereld van het dierenrijk. Carrabas speelgoed heeft een uitgebreid assortiment dieren van het merk Schleich, zoals de boerderijdieren, paarden , dinosaurussen. Ook voor de bijbehorende stallen, boerderijen en grotten kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn er ook complete boerderijensets en Ark van Noah van Haba, Le Toy Van en boerderijen van Van Dijk Toys.

Poppenhuizen
Carrabas speelgoed heeft een ruim assortiment aan poppenhuizen. De traditionele poppenfamilies en bijbehorende huizen zijn te vinden bij Le Toy Van en Haba. daarnaast hebben we de uiterst schattige Sylvanian Families die alle meiden van jong tot oud aanspreken.

Poppen en poppenkastpoppen
Van Haba en Corolle is er een ruim assortiment aan lappenpoppen en bijbehorende accessoires. Daarnaast heeft Haba de geweldige poppenkastpoppen. Deze zijn uiteraard ook te combineren met de poppenkasten van Van Dijk Toys.

Keuken en winkel
Voor de echte keukenprinsjes en prinsesjes is er een ruim aanbod keuken apparatuur en toebehoren. Er zijn meerdere varianten aan keukens, zoals van Van Dijk Toys Djeco en Vigatoys. Accessoires zijn er voornamelijk van Plantoys en Haba.

Verkleden en schminken
Een uitgebreide verkleedcollectie hebben we van Souza for Kids, Rose and Romeo en Great Pretenders. Om het geheel af te maken zij er uiteraard accessoires zoals zwaarden en kroontjes. Schmink is er van Giotto en Galt.

Bouwen
Eindeloos bouwen doe je met de knikkerbanen van Haba, de plankjes van Kapla, de magneten van Geomag, en de schroefjes van Baufix en Meccano.

Auto´s en treinen
Je kan er niet genoeg van hebben: autos van Siku, Bruder, Plantoys, Fagus. Garages hebben we van Van Dijk Toys, Le Toy Van en Brio. Hiervan hebben we uiteraard ook een uitgebreid treinenassortiment. Te combineren met de treintjes van Thomas de trein.

Buiten spelen
Om buiten te spelen hebben we verschillende soorten speelgoed. Van schepjes tot ballen skateboards en badmintonsetjes. De merken die we hebben zijn: Hudora, Swingball en Kubb.